Etern e dorul

 Au trecut deja aproape 4 ani de cînd nu am vorbit. Credeam că îmi va fi paralel de viața ta,de ce faci,cu cine ești,cum te simți,dar acum,după atîta timp inima mi se zbate încă mai tare. Am găsit curajul în mine să îți scriu un ”salut”,deși nu sunt sigură că îmi vei răspunde.Mi-ai dat unfriend pe toate rețelele de socializare și am impresia că nici nu vrei să știi de existența mea,dar sper că ți-a trecut…Deși ”speranța moare ultima”,a mea se pare că e eternă.Nici pînă acum nu înțeleg ce simt pentru tine,pentru că atunci cînd cineva mă întreba dacă mai prietenim,le spuneam că nu erai o simplă prietenă,erai o parte din mine. Nimeni nu înțelegea dragostea mea pentru tine,nici eu,pentru că e o dragoste stranie,e o dragoste pe care majoritatea oamenilor o cred imposibilă sau un joc al imaginației,pentru că religia,societatea și normele morale nu o primesc în rîndul ”normalului”.

Se pare că am înțeles…

Am înțeles că te iubesc și că ceea ce am simțit și simt pentru tine cred că nu o voi mai simți pentru nimeni,deși am avut alte relații,am fost îndrăgostită în alte fete și băieți .De fiecare dată credeam că asta e persoana mea și că în sfîrșit o să uit de tine,dar nu a fost să fie.

Mai ții minte? Ne-am certat din cauza unui nimic.Îmi pare rău.Am pierdut încrederea în tine,apoi și în mine.Am uitat de toată ura pentru tine,de atîtea nopți nedormite,de atîtea crize de nervi din cauza ta și tot ce mi-a rămas pentru tine este doar dorul,un dor nebun,care mă face să am noduri în gît de fiecare dată cînd mă trezesc din somn,pentru că am visat cum te îmbrățișez ca înainte și cum plîngem ambele din cauza că nu am vorbit deja aproape 4 ani.

Reclame

Un gând despre „Etern e dorul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s