Gaură

Mii de gînduri.
Noapte,singurătate,insomnie.
Irațional,stupid,efemer.
Atîta timp a trecut deja,atîția oameni noi am cunoscut,atîtea amintiri noi,iar eu încă te țin ascuns undeva acolo,într-o gaură din inima mea,pe care ai făcut-o tot tu,de parcă ai fi vrut și ai depus maximum efort pentru a rămîne în mine ceva din tine.
Ai lăsat în mine pustietatea.
De foarte multe ori îmi repetam mie,ție și altora că te urăsc,că mai degrabă aș fi vrut să mori,să dispari,să te uit,să nu știu de existența ta,decît să mă întorc la tine și abia acum mi-am dat seama că adevăratul sentiment pe care îl simt este ura pentru mine. Mă urăsc pentru că am fost naivă,pentru că te-am crezut,pentru că ți-am dat cheia și ți-am deschis toate ușile,ți-am permis să intri în toate odăile și să faci ce vrei. Te simțeai ca la tine acasă în gaura asta ,care înainte se numea „suflet”.Mă urăsc pentru că după toate astea,m-am comportat ca o proastă,pentru că am început să trăiesc într-o lume construită din iluzii. Am construit-o singură,cu gîndurile mele,în mintea mea,am fugit de realitate și credeam că asta mă va face fericită.Mă urăsc pentru că așteptam aceeași de la tine,iar tu nu ai făcut-o. Mă urăsc pentru că eram cu tine,dar tu nu erai cu mine. Mă urăsc pentru că fugeam de adevăr și speram că va fi în puterile mele fuga eternă,dar nu a fost să fie.
Mă urăsc și acum și mă voi urî mai departe,pentru că nu te urăsc.
Mă urăsc pentru că nu pot tăia trecutul din mine,nu îl pot da afară,îl lăs aici,nu pot scăpa de el.
Mă urăsc pentru că mă credeam puternică,dar nu sunt.
Reclame

7 gânduri despre „Gaură

  1. Just! Așa ne trebuie dacă punem suflet în alte ADN-uri pe care le considerăm croite după al nostru. Și cum istoria se repetă fără milă, la un moment dat găurile din inimă pot crea un crater dezolant și ne rămâne resemnarea. Ori, „noaptea, singurătatea, insomnia”… Cam tot pe-acolo…

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ceea ce am simtit citind articolul a fost durerea irationala si efemera, dar probabil stii deja ca era ceva trecator, ca o parte din ce ai gandit atunci scrisul te-a ajutat sa descarci si ca ai spatiu sa croiesti o noua viziune. Am simtit si eu uneori dureri asemanatoare, de asta imi permit acum sa vorbesc.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s